Skip to content

Uw experts in dakwerken in Waals-Brabant

Ons bedrijf is al meer dan 30 jaar actief in het helpen van huishoudens die verbeteringen willen aanbrengen aan de daken van hun woning. Onze aannemers kunnen immers al uw dakwerken in Waals-Brabant uitvoeren. Onze vakmensen reizen door de hele provincie om uw projecten snel uit te voeren. U kunt vertrouwen op onze knowhow voor kwaliteitsdiensten geleverd door een team van gepassioneerde vakmensen. Renovatie, verbetering van de isolatie, plaatsing van nieuw zinkwerk en gevelbekleding: de baas houdt rechtstreeks toezicht op elk van onze interventies. Van een grootschalig project zoals de bouw van een nieuw gebint tot kleine reparaties aan een dak of schoorsteen … ons team staat voor u klaar. Wij kunnen u al onze adviezen geven inzake het beste materiaal voor uw dak, afhankelijk van de configuratie ervan, uit mogelijkheden zoals natuurleien, terracotta dakpannen…

De leden van onze onderneming in dakwerken in Waals-Brabant reizen door de hele provincie met een precieze doelstelling: u kwaliteitsdiensten aanbieden om uw volledige tevredenheid te garanderen. De verschillende diensten die wij aanbieden zijn namelijk zowel bedoeld voor particulieren als voor professionals. Of u nu zinkwerken wilt uitvoeren en de gevelbekleding van uw woning in de buurt van Waterloo wilt vernieuwen, de roofing van een platform in uw zaak in Ottignies wilt vervangen of een nieuwe dakbedekking met terracotta dakpannen wilt plaatsen op een gebouw in Waver, onze aannemers staan klaar voor alle bouw- of renovatiewerken die u in de regio wilt uitvoeren, rekening houdend met uw budget en uw verwachtingen. Onze onderneming is ook gespecialiseerd in de warmte-isolatie van daken, dankzij kwaliteitsmaterialen. Wat uw vraag, uw situatie of uw behoeften ook zijn, ons team van dakwerkers in Waals-Brabant zet zich in om zo snel mogelijk in te grijpen en u een ongeëvenaarde knowhow te bieden dankzij erkende diensten.

Ons hoofddoel is natuurlijk om u een oplossing te bieden die zowel bevredigend is als trouw aan uw ideeën. Daarom bestuderen uw vraag met de kijk van een specialist en voeren de nodige voorstudies uit bij ons bezoek bij u. Met onze hulp bent u zeker van de expertise van één aannemer die de acties van a tot z coördineert. Onze onderneming in dakwerken biedt immers de meest volledige service met verschillende uitvoerders: perfecte isolatie met een nieuw dak in de materialen van uw keuze of de renovatie van uw schoorsteen. Tot slot zijn wij er trots op dat wij dankzij ons Eternit Top Teamkwaliteitslabel uitgegroeid zijn tot een echte referentie in de dakbedekkingssector.

Ontdek de vele diensten van onze onderneming

Als gespecialiseerde onderneming voert Hof Toitures alle soorten interventies op hoogte uit. Gespecialiseerde dakwerkers staan ter beschikking voor uw renovaties, het herstel van uw isolatie en de vervanging van uw zinkwerk. Onze gekwalificeerde aannemers staan klaar om in te grijpen in alle gemeenten van Brussel en in de hele provincie Waals-Brabant. Zo garanderen wij u een kwaliteitsservice zodat u kunt profiteren van een resultaat dat aan uw verwachtingen voldoet.

Dakrenovatie

Uw dak wordt voortdurend blootgesteld aan de elementen (regen, wind, hagel, stof enz.) en ondergaat meer slijtage dan enig ander onderdeel van uw gebouw. Daarom is het belangrijk om een betrouwbare vakman in de arm te nemen wanneer het tijd is voor een facelift. Sinds 30 jaar is onze onderneming gespecialiseerd in de volledige renovatie en gedeeltelijke reparatie van daken. Dus als u een losse of gebroken dakpan hebt, water uit het dak lekt of een opvallend warmteverlies, voeren onze aannemers onmiddellijk de renovatie- of reparatiewerken uit die u nodig hebt. Zo hoeft u niet te lijden onder een verlies van isolatie of waterdichtheid. Ingeval u een platform zou willen vernieuwen om de prestaties ervan te verbeteren of zelfs een plat dak in zink wilt bouwen, staan wij voor u klaar. Het is ook mogelijk dat u gewoon wilt overgaan tot een louter esthetische vernieuwing van een oud gebouw waarvan het dak zijn tijd heeft gehad. Een dakwerken kan dan zorgen voor de vervanging van leien door terracotta en betonnen dakpannen. Onze onderneming in dakwerken in Waals-Brabant selecteert zorgvuldig zijn producten (roofing, membranen enz.), die bekend staan om hun kwaliteit en duurzaamheid. Ga naar onze galerij om onze dakbedekkingen met onberispelijke afwerkingen te ontdekken.

Dakisolatie

Wist u dat een huis dat niet goed geïsoleerd is naar schatting ongeveer 30% van zijn warmte naar buiten verliest? Dat vertegenwoordigt een zware last voor het gezinsbudget en een enorme verspilling van vervuilende fossiele brandstoffen. Om dit verlies te beperken en uw warmtecomfort zowel in de zomer als in de winter te verhogen, moet u contact opnemen met een gekwalificeerde aannemer die u een van de vele beschikbare oplossingen zal voorstellen. Hij kan dan de isolatie van uw dak in Waals-Brabant volledig herzien. Onze onderneming beschikt over een team van dakwerkers met passie en oog voor detail om de juiste werken uit te voeren en u een optimale isolatie te bieden. Door hun ervaring op dit gebied weten zij als geen ander of u het beste langs binnen of langs buiten kunt gaan, of natuurlijke of synthetische materialen u het hoogste comfort bieden zonder bijvoorbeeld de verbouwde zolderruimte aan te tasten.

Zinkwerken

Als onderneming in dakwerken die om uw comfort geeft, hebben wij voor uw werken gekozen voor uw zink, een materiaal met onmiskenbare voordelen. Dit zowel sterke als lichte gegalvaniseerde metaal heeft het grote voordeel dat het esthetisch compatibel is met alle bouwstijlen. Zijn sterke punten gaan veel verder, want het behoort ook tot de categorie van duurzame materialen, bestand tegen de aanvallen van de tijd en het noodweer dat regelmatig over de provincie Waals-Brabant trekt. Zink is over het algemeen ontworpen om minstens vijftig jaar mee te gaan, maar het is ook recycleerbaar en dus milieuvriendelijk. Door al deze bijzonderheden is het een product bij uitstek geworden voor de gekwalificeerde dakwerkers-zinkwerkers die wij zijn. Wij gebruiken het dus bij onze renovatieprojecten of voor nieuwbouw om uw plaatstalen dakbedekking te repareren en te onderhouden, voor uw gevelbekleding, maar ook voor de plaatsing van nieuwe goten en regenpijpen.

Dakwerkers in Waals-Brabant

Onze onderneming heeft ervoor gekozen het verschil te maken door zich te concentreren op de kwaliteit van zijn diensten dankzij de geavanceerde vaardigheden die het in de loop van zijn 30-jarig bestaan heeft verworven. Elk lid van ons team heeft zich kunnen specialiseren in dakrenovatie en dakisolatie. Dit betekent dat wij elke uitdaging ter zake aankunnen, hoe moeilijk of groot uw project ook is.

Om deze kwaliteit te bereiken, kunnen wij niet alleen op onze knowhow vertrouwen. Wij hebben ook betrouwbare leveranciers nodig van wie wij uitstekende bouw- en isolatiematerialen kunnen krijgen. Wij werken bijvoorbeeld samen met het Belgische merk Derbigum voor de plaatsing van roofing. Als serieuze en betrouwbare aannemers is ons hoofddoel de tevredenheid van onze klanten na elke reparatie of renovatie in Waals-Brabant. U kunt dus op ons vertrouwen voor uw projecten.

Renovatie en isolatie in Waals-Brabant

Bent u overtuigd door onze expertise en onze aanpak? Wilt u dat wij uw dakgoten vervangen of een schoorsteen repareren? Wilt u aan een ambitieuzer dakrenovatie– of –isolatieproject beginnen? In al deze situaties staat onze onderneming klaar om uw aanvragen te ontvangen. Wij geven u een gratis en gepersonaliseerde offerte waarin wij de fasen van de geplande werken specificeren. Vul ons formulier in en wij zullen snel reageren op uw aanvraag, wat die ook is. We kunnen dan een afspraak maken voor een interventie in Waals-Brabant.