Skip to content

Dakwerken in Brussel, Waals-Brabant en Vlaams-Brabant

Met een expertise die zich uitstrekt over 30 jaar activiteit heeft Hof Toitures zich kunnen bewijzen als een echte referentie in de sector. Onze onderneming, gevestigd in Schaarbeek, is ideaal gelegen om teams naar heel Brussel en Waals-Brabant te sturen. Deze laatste bieden u oplossingen om uw dak te onderhouden en uw comfort te verbeteren.

Met hun vele accreditaties bieden onze werknemers elk van onze klanten de best mogelijke service, zowel in Brussel als in Waals-Brabant. Onze aannemers bieden u dus het voordeel van hun knowhow in dakrenovatie en isolatiewerken. Onze onderneming zet zich in om elk project nauwgezet uit te voeren: platformen, zinkwerk of schoorstenen.

Andy Hof, de baas van Hof Toitures, is ter plaatse aanwezig en zorgt voor een zorgvuldige supervisie van al uw projecten, van de grootste renovatie tot de kleinste interventie. Deze betrokkenheid zorgt voor een optimale opvolging en een verzorgde afwerking van uw dakwerken in Waals-Brabant en Brussel. Als ondernemer die begaan is met de tevredenheid van zijn klanten en aandacht heeft voor hun behoeften, biedt hij de diensten van zijn onderneming aan voor de transformatie van professionele ruimtes en voor privéruimtes en woningen van particulieren.

Volledige diensten van optimale kwaliteit

Dak

Wij repareren en renoveren uw daken snel en vakkundig. Wilt u een plat dak? Geen probleem, onze gekwalificeerde vakmensen zorgen voor alles. Zinkwerk, schoorstenen... Vernieuw uw dak met ons volledige dienstengamma voor de reparatie en renovatie van daken.

travaux d'isolation

Isolatie

Geen warmte- en energieverlies meer! Dankzij ons kwaliteitsmateriaal en onze grote ervaring in de sector zorgen wij voor de isolatie van uw dak. Dat garandeert u een beter comfort en aanzienlijke besparingen.

Goed om te weten!

Een huis kan verschillende zwakke punten hebben op het gebied van isolatie: veel ruimtes laten namelijk grote hoeveelheden warmte ontsnappen, wat schadelijk is voor uw comfort. Zo is het dak goed voor 30% van het warmteverlies. Daarom is het sterk aanbevolen dat u contact opneemt met gespecialiseerde experts, of u nu een dak bouwt of renoveert. Alleen gekwalificeerde werknemers kunnen garanderen dat de normen worden nageleefd. Neem contact met ons op om te werken met een serieus team met veel knowhow!

Het is absoluut noodzakelijk bijzonder waterdichte en hittebestendige materialen te gebruiken. Gelukkig kennen wij bij Hof Toitures de kenmerken van elke oplossing en kunnen wij u dus adviseren. Wij voeren in een mum van tijd de nodige werkzaamheden uit, zodat u zo snel mogelijk kunt genieten van maximaal comfort. Dankzij ons geniet u het hele jaar door van een constante temperatuur in uw woning, zelfs in uw zolderruimtes.

De troeven van HOF Toitures

Het ‘Eternit Top Team’-kwaliteitslabel
30 jaar ervaring
Een volledige service voor al uw dakwerken
Prestaties van superieure kwaliteit tegen de beste prijs
Een gratis offerte, nauwkeurig en snel bezorgd

Vakmensen tot uw dienst in Brussel en Waals-Brabant

Omdat we de knowhow van onze gekwalificeerde dakwerkers aan zoveel mogelijk mensen willen aanbieden, biedt onze onderneming haar diensten niet alleen in Brussel aan, maar ook in de hele provincie. Vertrouw ons in alle vertrouwen uw dakwerken toe, ongeacht uw project: nieuwbouw, isolatie of renovatie van uw dakbedekking, plaatsing van nieuw zinkwerk… Met onze op het terrein verworven vaardigheden en een in de sector erkend kwaliteitslabel zorgen onze vaklui voor een bevredigend resultaat, of het nu gaat om de vervanging van bepaalde elementen of de vernieuwing van uw dak.

Bij elk van onze projecten gebruiken wij uitsluitend materialen van bewezen kwaliteit voor de bouw, renovatie en isolatie van uw dak. Wij werken ook graag samen met lokale spelers om het korte circuit zoveel mogelijk aan te moedigen.

Daarom putten wij in de eerste plaats uit de catalogussen van Belgische fabrikanten. Zo kennen we de herkomst van de artikelen die we bij onze klanten in Waals-Brabant plaatsen.

Op de verschillende pagina’s van deze website beschrijven wij al onze vakgebieden en onze werkmethoden als gespecialiseerde aannemers. U kunt er onze diensten ontdekken op het gebied van de renovatie en reparatie van daken, of uw gratis offerte aanvragen via ons contactformulier. Wij nemen de tijd om uw vragen te beantwoorden of uw project meer in detail te bespreken. Onze onderneming is namelijk zo veelzijdig dat onze teams zich echt aan uw behoeften kunnen aanpassen. Voor een dakrenovatie in Waals-Brabant of Brussel bijvoorbeeld kunnen wij een volledige of gedeeltelijke vernieuwing uitvoeren.

De knowhow van een renovatie- en isolatie-onderneming

Bij elk project dat we aannemen, besteden we bijzondere aandacht aan de isolatie en waterdichtheid van uw dak, zodat de buitenlucht niet binnenkomt. Dat beperkt de temperatuurschommelingen en verhoogt zo uw dagelijks comfort in alle seizoenen. Ter informatie: 25 tot 30% van de warmte in een woning gaat verloren door een dakbedekking met slechte prestaties. Dit is dan ook een van de renovatiepunten die u als eerste moet behandelen wanneer u contact opneemt met onze onderneming. Om u te helpen besparen op uw verwarmingskosten, willen wij u het beste in dakbedekking bieden.

Daarom voert onze onderneming al zijn diensten met de grootste zorg uit. U kunt ons uw dakisolatiewerken met een gerust hart toevertrouwen. Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige materialen (polyurethaanpanelen, glaswol, zelfdragende panelen enz.) Vanuit Schaarbeek verplaatsen onze teams zich naar de locatie waar u ze nodig hebt, in een van de 19 gemeenten van Brussel of overal elders in Waals-Brabant.

Als garantie voor kwaliteit beschikken wij over diverse certificeringen en verwelkomen wij u jaarlijks op de Belgische vakbeurs RoofDay.

Gerenommeerde partners

Dankzij onze uitgebreide ervaring en onze gekwalificeerde werknemers, maar ook dankzij onze uitstekende partners in de sector, kunnen wij diensten van topkwaliteit garanderen. Wij werken immers alleen met merken die aan onze kwaliteitseisen voldoen.

Ook voor ons materieel werken we samen met lokale bedrijven: La Bruxelloise, een familiebedrijf dat alle soorten steigers (vast en rollend) verhuurt in Brussel en omgeving, en Rental Equipment, een bedrijf dat materieel verhuurt dat te maken heeft met onze activiteitensector: kranen, vrachtwagens, kippers, enz.