Skip to content

Onze diensten op het gebied van dakwerken

Welk type dienst u ook nodig hebt, Hof Toitures biedt u een efficiënte oplossing die echt afgestemd is op uw behoeften. Vanuit onze hoofdzetel in Schaarbeek verplaatst ons team zich naar de 19 gemeenten van Brussel. Het is ook regelmatig actief in de provincie Waals-Brabant, met alle zorgvuldigheid en professionaliteit die ons team kenmerken. Als u meer wilt weten over de diensten die wij u kunnen verlenen, ontdek dan onze diensten op het gebied van dakwerken.

Renovatie en reparatie van daken

Als uw regio door zwaar weer is getroffen, kunnen sommige dakpannen afgewaaid of kapot zijn. Wacht in dat geval niet tot er andere problemen ontstaan en doe een beroep op ons gespecialiseerde onderneming in dakwerken om de nodige reparaties uit te voeren aan uw beschadigde dakbedekking. Naast het opsporen van lekken en het plaatsen van nieuwe dakpannen, natuur- of kunstleien voeren onze werknemers ook klassieke renovatieprojecten uit.

Vernieuwing van platformen

Hof Toitures voert de reparatie of de vernieuwing van uw plat dak uit. Wij passen de methode toe die het best past bij de configuratie van uw ruimten: felssysteem, membraan, roofing (Derbigum) om er maar enkele te noemen. Dankzij een verzorgde plaatsing kunnen wij er zeker van zijn dat deze bekledingen waterdicht zijn. Bovendien maakt de kwaliteit van deze materialen ze tot een bestendige en duurzame oplossing voor uw platte daken. Als u dat wenst, kunnen onze zinkwerkers ook traditionele zinken platformen ontwerpen, met geoctrooieerde of gewone roeflatten.

Zinkwerken

Zink kan gemakkelijk worden aangepast aan elke bouwstijl en is een licht, sterk en duurzaam materiaal dat op lange termijn een rendabele investering vormt. Wij gebruiken het in een verscheidenheid van projecten, met name bij de reparatie en het onderhoud van uw dakbedekking, maar ook bij het ontwerp van daklijsten, dakgoten, regenpijpen, gootstukken, tegenstukken, nokken en kanalen. Ten slotte is zink, minder gebruikelijk en toch zeer esthetisch, ook perfect geschikt voor gevelbekleding.

Reparatie van schoorstenen

Hof Toitures herstelt uw schoorsteen met leisteen- of ETERNIT-bekleding of zelfs met schoorsteentegels. Als de schoorsteen te zwaar beschadigd is, demonteren wij hem en zetten hem weer helemaal in elkaar door opnieuw te voegen en te metselen.

Warmte -isolatie

Wist u dat een huis met slechte warmte-isolatie tot 30% warmteverlies kan hebben, voornamelijk via het dak? Daarom moeten de thermische prestaties van uw dak een prioriteit zijn, niet alleen om redenen van economie en comfort, maar ook om ecologische redenen. Aarzel daarom niet om contact op te nemen met ons team van specialisten om te profiteren van een resultaat dat aan uw verwachtingen voldoet. Wij bieden u immers verschillende hoogwaardige isolatiematerialen aan: panelen van polyurethaan, steenwol, glaswol, houtwol, zelfdragende panelen en gevelbekleding. Wilt u meer weten over onze thermische en akoestische isolatiediensten? Bezoek onze speciale pagina over dit onderwerp.

Hof Toitures, uw gecertificeerde partner

Naast onze vele certificeringen, die een garantie zijn voor kwaliteit, zijn wij ook partner van de vakbeurs Belgian RoofDay. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Gerenommeerde merken in de dakbedekkingssector

Om u een perfect en langdurig resultaat te garanderen, werken wij uitsluitend met producten van topmerken. Hier zijn er enkele: