Skip to content

Experts in dakrenovatie in Waals-Brabant en Brussel

Onze onderneming biedt tal van diensten aan voor alle particulieren en professionals die hun dakreparatie- of -renovatiewerken willen starten. Al onze dakwerkers kunnen zich verplaatsen naar Brussel en de rand en naar Waals-Brabant. Wij voeren schoon werk uit en het resultaat voldoet aan uw verwachtingen. Aarzel niet om een beroep te doen op de knowhow die onze onderneming in de loop der jaren heeft ontwikkeld: wij werken al 30 jaar in de sector. Onze gekwalificeerde aannemers zijn dan ook in staat relatief complexe interventies te beheren. Vertrouw ons dus uw werken op platte en hellende daken toe. Bij al onze werkzaamheden leggen wij bijzondere nadruk op de veiligheid van onze vakmensen en die van andere personen die aanwezig zijn in de te renoveren ruimtes.

Een overzicht van onze renovatiediensten

U moet weten dat onze onderneming kan optreden in verschillende stadia van de levensduur van uw privé- en professionele ruimtes, of het nu gaat om daken die van nul af aan moeten worden ontworpen, die moeten worden vervangen of om kleinere reparaties. Onze expertisegebieden zijn:

  • Reparaties na noodweer (dakpannen, leien enz.);
  • Plaatsing van platformen (roofing, zink…) ;
  • Renovatie en schoonmaak van schoorstenen;
  • Plaatsing van nieuw zinkwerk;
  • Isolatieprojecten.

Welk type dakbedekking u ook hebt, onze professionele dakwerkers staan klaar voor alle renovatiewerken op platte of hellende daken die u wenst uit te voeren in Brussel en in de hele provincie Waals-Brabant. Uw woning heeft een plat dak? Wij kunnen ervoor zorgen dat het waterdicht en geïsoleerd is door een platform te ontwerpen met resistente materialen zoals roofing (een bitumenfolie) of EPDM-membranen (een synthetisch rubber). Hebt u een hellend dak? Wij kunnen u verschillende synthetische, ecologische of natuurlijke minerale materialen (rots- en glaswol) aanbieden.

Wij kunnen u ook helpen met een snelle reparatie, zodat u zich na een zwaar onweer of een zware storm niet dagenlang zorgen hoeft te maken over een lekkage door een kapotte dakpan. Net als bij afspraken van lange datum gebruiken we bij deze noodinterventies kwaliteitsproducten zodat uw dak zijn oorspronkelijke waterdichtheid en duurzaamheid terugkrijgt.

Een dak als nieuw

Of u nu hebt besloten een nieuw platform te maken of alle terracotta dakpannen op uw hellend dak te vervangen, onze werknemers zijn opgeleid en bekwaam om het werk uit te voeren. Als specialisten van lange datum hebben de leden van ons team alle professionele vaardigheden verworven. Onze dakrenovatieonderneming in Waals-Brabant zorgt voor een nette afwerking en verzorgt alle aspecten, te beginnen met de waterdichtheid en de isolatie. Wij beschikken ook over al het nodige materiaal om de veiligheid van onze werknemers bij het werken op hoogte te garanderen. Onze uitrusting omvat ook tangen en de verschillende gereedschappen die nodig zijn om te markeren en te snijden, evenals branders waarmee wij voorzichtig weten om te gaan om bijvoorbeeld de dakbedekking op een plat dak correct aan te brengen.

Ten slotte kunnen onze aannemers, zoals u waarschijnlijk weet, ook uw hele zinknetwerk plaatsen en renoveren. Deze verschillende elementen zijn essentieel voor een goede afvoer van het regenwater. Voor deze goten en andere buizen zijn dus kwaliteitsmaterialen nodig om roestbestendigheid in omstandigheden van bijna permanente vochtigheid te garanderen. Bij de afwerking zorgen wij ook voor gevelbekleding. Deze elementen, beschikbaar in leien, lamellen of Eternit-panelen, zullen het gebouw dat u wenst op te knappen in Waals-Brabant elegant aankleden.

Let erop dat u de renovatie van uw schoorsteen niet mag verwaarlozen wanneer u besluit uw dak te renoveren. Indien nodig, of indien u terugkerende problemen vaststelt, aarzel dan niet onze onderneming in te schakelen om het probleem snel te verhelpen. Ongelukken kunnen immers snel gevaarlijk worden: tochtproblemen, brand, lekkages enz. De oorzaken kunnen divers zijn: buizen die moeten worden vervangen, poreuze voegen, beschadigde bakstenen, afdichting die moet worden vernieuwd. Onze onderneming kan u ook een gloednieuwe schoorsteen leveren als deze te beschadigd is om opgeknapt te worden.

Het is belangrijk te weten dat een van de belangrijkste functies van uw dak is om te fungeren als een warmtebarrière om de warmte binnen uw huis te houden. Op die manier beperkt u het warmteverlies om uw verwarmingsverbruik te verminderen en zo uw wooncomfort te verhogen. Een slecht geïsoleerd huis kan immers een echte energiezeef worden en tot 30% warmteverlies hebben. Daarom vereist een optimaal dak een efficiënte isolatie met hoogwaardige materialen. Door contact op te nemen met onze onderneming, komt u in contact met experts die u kunnen informeren over de verschillende bestaande technieken en materialen die beschikbaar zijn op de markt voor de renovatie van uw dak en zo profiteren van de beste prestaties voor uw woning. Of u nu in Brussel of in de regio Waals-Brabant woont, wacht niet langer om een beroep te doen op onze diensten en een gratis offerte aan te vragen.

Doe een beroep op onze expertise!

Plant u een klein of groot project in uw huis of een professionele ruimte. Door contact op te nemen met ons team van dakwerkers kunt u er zeker van zijn dat u persoonlijk advies en antwoorden op al uw vragen krijgt. Ook zullen wij elk van onze diensten meer in detail voorstellen alvorens het gewenste werk zo snel mogelijk uit te voeren. Onder voorbehoud van aanvaarding van de offerte voor uw dak beginnen wij zo snel mogelijk met de werken, zowel in Waals-Brabant als in Brussel.

Hof Toiture, uw betrouwbare partner

Werken met Hof Toitures betekent onberispelijke diensten verleend door gekwalificeerde en ervaren vakmensen. Om dit te garanderen, voldoen onze partnermerken aan onze kwaliteitseisen. Bovendien beschikken wij over verschillende certificeringen, een garantie voor onze uitmuntendheid in de dakbedekkingssector.